Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Alberto Contador refuză prelungirea contractului cu echipa Astana

Alberto Contador refuză prelungirea contractului cu echipa Astana

Alberto Contador refuză prelungirea contractului cu echipa Astana
02 Aug 2009   •   22:00


Câştigătorul Turului Franţei 2009, Alberto Contador, a refuzat o ofertă de prelungire a contractului cu Astana şi vrea să părăsească formaţia kazahă la finalul înţelegerii actuale, a declarat fratele său.

Astana i-a oferit rutierului un nou contract pentru patru ani, dar spaniolul a refuzat, a declarat Fran Contador, pentru cotidianul sportiv L?Equipe. Prezentul contract al lui Contador expiră la finalul anului viitor. ?Le-am spus că refuzăm oferta şi că viitorul lui Alberto nu are nicio legătură cu banii. Le-am spus că Alberto a trecut printr-un sezon foarte solicitant din punct de vedere psihic şi că vrem să aibă linişte pe viitor?, a spus Fran Contador.

Contador a câştigat Marea Buclă din 2009, dar autoritatea lui în sânul echipei a fost pusă la îndoială de o relaţie dificilă cu coechipierul american Lance Armstrong, care a încheiat cursa pe locul trei.

?Sezonul acesta i-am avut pe Johan Bruyneel (managerul echipei Astana) pe de o parte, staff-ul kazah pe de altă parte şi Alberto la mijloc, fără să ştim exact ce se întâmplă. Nu avem nimic cu partea kazahă, dimpotrivă, dar trebuie să ne gândim serios la Alberto. Lucrurile sunt prea complicate în acest moment pentru ca noi să continuăm în astfel de condiţii. Trebuie să găsim o soluţie pentru ultimul an de contract?, a mai spus Fran.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: alberto contador
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close