Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Alte două medalii pentru România la CE de canotaj: Aur la 8+1 feminin, bronz la 4 vâsle feminin

Alte două medalii pentru România la CE de canotaj: Aur la 8+1 feminin, bronz la 4 vâsle feminin

Alte două medalii pentru România la CE de canotaj: Aur la 8+1 feminin, bronz la 4 vâsle feminin
Sursa foto: Foto: Mediafax/AFP
de M.T.    |    18 Sep 2011   •   16:21

După ce Camelia Lupaşcu şi Nicoleta Albu au câştigat aurul la dublu rame fără cârmaci în prima finală de duminică, România a mai obţinut două medalii la Campionatele Europene de canotaj de la Plovdiv, Bulgaria.

 
La 8+1 feminin, echipajul format din Maria Bursuc, Ionelia Zaharia, Cristina Grigoraş, Irina Dorneanu, Adelina Cojocariu, Andreea Boghian, Roxana Cogianu, Eniko Mironcic şi Teodora Gidoiu a încheiat pe primul loc, cu timpul de 6:14.98 minute.
 
Româncele au fost urmate de Belarus (6:20.52 minute) şi de Ucraina (6:23.82 minute), care au câştigat medaliile de argint, respectiv bronz.
 
În finala feminină de 4 vâsle, Cristina Ilie, Ioana Crăciun, Camelia Lupaşcu şi Nicoleta Albu au cucerit medaliile de bronz, fiind devansate de echipajele din Ucraina şi Polonia.
 
La masculin, în proba de dublu rame fără cârmaci, Cristi-Ilie Pârghie şi Alexandru Palamariu s-au clasat pe poziţia a şasea.
 
Delegaţia României şi-a îndeplinit astfel obiectivul fixat înaintea plecării din ţară, obţinerea a una sau două medalii şi a unei clasări pe locurile 4-6.

 

×
Subiecte în articol: Bulgaria
Parteneri
A murit Alexandru Alexandrov, fondatorul gigantului Altex România
x close