Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Aur şi argint pentru gimnaştii români, în prima zi a finalelor de la World Challenge din Doha

Aur şi argint pentru gimnaştii români, în prima zi a finalelor de la World Challenge din Doha

Aur şi argint pentru gimnaştii români, în prima zi a finalelor de la World Challenge din Doha
de M.T.    |    28 Mar 2013   •   19:56

În prima zi a finalelor concursului FIG World Challenge Cup de la Doha, Flavius Koczi a câştigat medalia de aur la sol, în timp ce Larisa Iordache a obţinut argintul la sărituri.

La concursul din Qatar, dotat cu premii de 50.000 dolari, participă 150 de gimnaşti şi gimnaste din 36 de ţări.

În prima finală a zilei, la sol masculin, Flavius Koczi a avut cel mai greu exerciţiu dintre finalişti, cu dificultate 6,500, şi a terminat pe primul loc, cu un total de 14,925.

Medalia de argint a fost câştigată de brazilianul Arthur Oyakawa (14,900), iar poziţia a fost ocupată de slovenul Rok Klavora (14,700).

În concursul feminin, prima finală a fost cea de la sărituri, acolo unde Larisa Iordache a obţinut medalia de argint, cu 14,675.

Romanca s-a clasat în spatele lui Than Phan, din Vietnam, o specialistă a acestui aparat, care a prezentat cea mai grea săritură din concurs, dificultate 6,200.

La cal cu mânere, Koczi s-a clasat pe locul 8, în timp ce Andrei Muntean, debutant într-un concurs de seniori, a încheiat al şaselea la inele.

De asemenea, Diana Bulimar şi Larisa Iordache au ocupat locurile 5, respectiv 6 în finala de la paralele.

Vineri sunt programate ultimele cinci finale ale competiţiei, în patru dintre acestea fiind prezenţi şi sportivii români.

La masculin, Flavius Koczi va intra în concurs al cincilea la sărituri, iar Marius Berbecar (al şaselea în concurs) şi Andrei Muntean (al treilea) sunt prezenţi la paralele.

În concursul feminin, Larisa Iordache şi Diana Bulimar vor ataca cel puţin podiumul la bârnă (Bulimar a douaa, Iordache, ultima în finală) şi sol (Iordache deschide seria, iar Bulimar o închide).


×
Subiecte în articol: Doha sol
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close