Campionul voinţei. Joacă golf cu un picior lipsă, cu concurenţi fără dizabilităţi (VIDEO)

07 Oct 2009   •   10:02
Campionul voinţei. Joacă golf cu un picior lipsă, cu concurenţi fără dizabilităţi (VIDEO) manuel de los santos

Pierderea unui picior ar însemna pentru majoritatea lumii pierderea speranţei, dar şi a bucuriei care vine din practicarea unui sport. Dominicanul Manuel de Los Santos a fost mereu pasionat de golf, dar la 18 ani şi-a pierdut un picior. Nu s-a lăsat, însă, şi la 25 de ani practică sportul favorit într-un singur picior, în concursuri de amatori, dar şi de profesionişti. Loviturile sale şochează ochiul, iar determinarea lui însufleţeşte.
De Los Santos şi-a pierdut un picior pe când avea 18 ani, într-un accident de motocicletă, care l-a lăsat în comă. După patru zile s-a trezit şi s-a văzut faţă în faţă cu realitatea, o viaţă de suferinţă. Sau nu? Manuel a plecat din Republica Dominicană în Franţa, împreună cu soţia, şi a început o carieră în golf. Atunci când a devenit suficient de bun a atras atenţia opiniei publice franceze, iar acum surprinde o lume întreagă. A jucat împreună cu jucători fără nici un handicap şi pe mulţi i-a învins.
Acest lucru i-a adus un contract de sponsorizare, fapt ce i-a permis să devină jucător profesionist. De Los Santos cuncurează astăzi împotriva altor jucători ce handicap fizic, conform timesonline.co.uk.

Antena3.ro

ExitPOLL
x close