Antena 3 CNN Sport Alte sporturi CSM U Baia Mare, pentru a treia oară consecutiv campioana României la rugby

CSM U Baia Mare, pentru a treia oară consecutiv campioana României la rugby

CSM U Baia Mare, pentru a treia oară consecutiv campioana României la rugby
Sursa foto: Foto: Mediafax
de M.T.    |    27 Noi 2011   •   09:44

CSM U Baia Mare îşi continuă hegemonia în SuperLiga de rugby, reuşind să câştige al treilea titlu consecutiv, după ce a învins Steaua cu 24-12 pe stadionul Arcul de Triumf din Bucureşti, în finala campionatului naţional.

Cred că am dovedit încă o dată că suntem cei mai buni. Am arătat pe teren şi am demonstrat că nu suntem o campioană împinsă de la spate de arbitri”, a spus băimăreanul Csaba Gal.

Maramureşenii au devenit pentru a patra oară campionii României, după succesele din 1990, 2009 şi 2011, în timp ce Steaua rămâne fără titlu de şase ani, fiind învinsă în ultimele cinci finale ale campionatului.

Baia Mare a fost mai bună. Noi atât putem la ora actuală. Nu ştiu ce se întâmplă, când ajungem în finală parcă nu mai putem juca”, a declarat căpitanul roş-albastrilor, Dan Dumbravă, evident dezamăgit.

Pentru băimăreni, următorul obiectiv este cucerirea Cupei României, competiţie în a cărei finală îi vor înfrunta pe cei de la Universitatea Timişoara.

Bem un pahar de vin, o bere şi gata. De luni începem pregătirea pentru finala Cupei României. Vrem să reuşim eventul pentru al doilea an consecutiv”, a spus Macovei, căpitanul campionilor.

În finala mică a campionatului, Universitatea Timişoara a învins cu 15-11 pe Farul Constanţa.

×
Subiecte în articol: steaua
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close