Antena 3 CNN Sport Alte sporturi CUTREMUR la una dintre cele mai importante echipe de CICLISM! "S-a săturat!"

CUTREMUR la una dintre cele mai importante echipe de CICLISM! "S-a săturat!"

CUTREMUR la una dintre cele mai importante echipe de CICLISM! "S-a săturat!"
Sursa foto: Foto: Wikipedia
13 Iul 2015   •   14:44
TURUL FRANŢEI. Aflată în plină competiţie în Turul Franţei, echipa Sky, câştigătoare în 2012 şi 2013, a fost zguduită de un cutremur. Australianul Richie Porte, locotenentul britanicului Chris Froome, a anunțat că va părăsi gruparea britanică la finalul acestui an, când îi expiră contractul, relatează L'Equipe.

La 30 de ani, Porte are deja experiența necesară pentru a conduce o echipă și dorește să-și asume acest gen de responsabilitate. "S-a săturat să mai fie locotenent", ar fi spus australianul. Porte a fost, din 2012, omul forte din echipa Sky atât pentru Bradley Wiggins cât și pentru Chris Froome în succesele lor din 2012 și respectiv 2013.

În Turul Italiei 2015, Porte a fost liderul echipei Sky, dar a fost nevoit să abandoneze înaintea ultimei săptămâni, din cauza unor accidentări suferite într-o căzătură.

În acest an, Porte s-a impus deja în Turul Algarve, Paris-Nisa și Turul Trentino. Destinația sa viitoare pare a fi echipa americană BMC, unde va trebui să coabiteze cu liderul din acest moment, Tejay Van Garderen.





×
Subiecte în articol: Turul Frantei
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close