Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Decizie şoc în Turul Spaniei, după ce un celebru rutier a trişat! Video cu "decolarea" campionului Italiei

Decizie şoc în Turul Spaniei, după ce un celebru rutier a trişat! Video cu "decolarea" campionului Italiei

Decizie şoc în Turul Spaniei, după ce un celebru rutier a trişat! Video cu "decolarea" campionului Italiei
24 Aug 2015   •   16:16

Vincenzo Nibali a fost descalificat din Turul Spaniei după ce s-a ţinut de maşina Astana pentru a reveni în pluton. Incidentul a avut loc ieri, în etapa a doua din Turul Spaniei, în ultimii 30 de kilometri când rutierul italian a rămas în urma plutonului din cauza unui accident.

În clipul video de mai jos se poate vedea clar cum Nibali "decolează" de lângă ceilalţi ciclişti cu o viteză uriaşă, o manevră a echipei Astana catalogată de mulţi drept "jenantă".




Campion în 2010 în Turul Spaniei, Vincenzo Nibali şi-a cerut scuze. "Vreau să prezint scuzele mele publice, în special celor care sunt nervoşi sau ruşinaţi de mine. Sunt multe episoade de genul acesta, mai ales după căzături. Credeam că voi lua o amendă sau o penalizare în timp care să mă scoată din lupta pentru trofeu. Până la urmă, nu sunt nici primul şi nici ultimul care face asta", a explicat Nibali.

×
Subiecte în articol: ciclism Turul Spaniei
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close