Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Echipa feminină de tenis de masă a României s-a calificat finala Campionatului European

Echipa feminină de tenis de masă a României s-a calificat finala Campionatului European

 Echipa feminină de tenis de masă a României s-a calificat finala Campionatului European
Sursa foto: Foto: Mediafax/AFP
de M.T.    |    11 Oct 2011   •   19:01

Echipa feminină de tenis de masă a României s-a calificat, marţi, pentru a doua oară consecutiv, în ultimul act al Campionatului European de la Gdansk (Polonia), după ce a învins în semifinale echipa Belarusului, scor 3-0.

 
Victoriile echipei antrenate de Viorel Filimon au fost aduse de Elizabeta Samara, care a trecut cu 3-2 de Veronica Pavlovic, Daniela Dodean, care a învins-o tot cu 3-2 pe Victoria Pavlovic, şi de Bernadette Szocs, învingătoare cu 3-0 în faţa Alexandrei Privalova.
 
La fel ca şi în 2010, la Ostrava, România va juca în finală împotriva Olandei, echipă care s-a impus atunci cu scorul de 3-0.
 
În alcătuirea Daniela Dodean, Elizabeta Samara, Bernadette Szocs, Iulia Necula şi Camelia Poştoacă, echipa României a învins la actuala ediţie a Campionatului European pe Ucraina (3-2), Germania (3-2) şi Rusia (3-0), în faza grupelor, şi pe Polonia (3-1), în sferturile de finală.
 

×
Subiecte în articol: Polonia România
Parteneri
Trucul cu care românii păcălesc automatele de reciclare
x close