Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Floyd Mayweather l-a provocat pe Manny Pacquiao prin intermediul Twitter-ului

Floyd Mayweather l-a provocat pe Manny Pacquiao prin intermediul Twitter-ului

Floyd Mayweather l-a provocat pe Manny Pacquiao prin intermediul Twitter-ului
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    11 Ian 2012   •   15:09

Prin intermediul reţelei de socializare Twitter, Floyd Mayweather l-a provocat pe Manny Pacquiao pentru o luptă care ar urma să se desfăşoare pe data de 5 mai 2012, la Las Vegas.

Manny Pacquaio, te provoc să ne batem pe 5 mai şi să oferim lumii întregi ceea ce îşi doreşte. Condamnarea mea a fost amânată, pentru că aveam data stabilită pentru meci. Ieşi pe interval!”, a scris Mayweather.

Pugilistul de 35 de ani a fost condamnat recent la trei luni de închisoare pentru violenţă domestică, însă judecătorul a acceptat amânarea sentinţei, deoarece Mayweather rezervase deja MGM Grand Casino din Las Vegas în vederea unei lupte care să aibă loc pe 5 mai.

De ce lumea continuă să creadă că Floyd îl evită pe Manny Pacquiao? Credeţi-mă, este exact invers. Impresarul lui Manny, Bob Arum, nu vrea sub nicio formă ca o asemenea luptă să aibă loc. Problema lui este că ştie ce se va întâmpla: Floyd va câştiga”, a declarat Richard Schaefer, reprezentantul lui Mayweather, pentru The Telegraph.

Deocamdată, filipinezul şi reprezentanţii săi au evitat să ofere un răspuns la provocarea lansată de boxerul din Statele Unite.

Cele două părţi au încercat în mai multe rânduri să aranjeze o luptă între Mayweather şi Pacquiao, dar toate tentativele au eşuat.


×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close