Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Gură de oxigen pentru gimnastica feminină. Lotul de la Deva primeşte 200.000 de euro

Gură de oxigen pentru gimnastica feminină. Lotul de la Deva primeşte 200.000 de euro

Gură de oxigen pentru gimnastica feminină. Lotul de la Deva primeşte 200.000 de euro
Sursa foto: gimnastica
02 Mar 2010   •   23:57

Consiliul Local Deva a luat exemplul dat de Consiliul Judeţean Hunedoara în urmă cu câteva zile şi a asigurat o finanţare de 100.000 de euro pentru Centrul Olimpic din localitate. În total 200.000 de euro pentru ca România să redevină o obişnuită a primului loc al podiumului, după mai mulţi ani de cădere. Mai mult, toţi angajaţii Centrului au fost premiaţi, suma totală dedicată recompenselor ajungând la 50.000 de lei.
"Am alocat suma de 500 de milioane de lei vechi pentru premierea antrenorilor, a medicilor, asistentelor, gimnastelor, a întregului personal care îşi desfăşoară activitatea în Centrul Olimpic. În plus, pentru buna desfăşurare a activităşii, vom aloca şi noi aceeaşi sumă de 100.000 de euro pe care au alocat-o şi cei de la Consiliul Judeţean. Aceste sume se regăsesc în proiectul de buget pe care l-am avut în dezbatere publică şi pe care îl vom supune aprobării cel mai probabil în şedinţa din 10 martie", a declarat viceprimarul Devei, Florin Oancea, pentru Mediafax.
Problemele financiare fiind rezolvate pentru o anumită perioadă, oficialii de la Deva îşi fac griji că rezultatele lotului ar putea fi sub aşteptări din alte motive, care ţin de aria de selecţie redusă.
"Dacă noi, cei din Deva şi Consiliul Judeţean, am alocat împreună 200.000 de euro, plus alte 300.000 venite de la federaţie, credem că aceşti bani vor asigura o desfăşurare normală a activităţii. Baza de selecţie s-a redus foarte mult, ştim asta cu toţii. Am înţeles că se vor organiza şi câteva acţiuni de selecţie, acum există şi fondurile necesare", a încheiat Oancea.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: gimnastica deva Hunedoara fonduri
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close