x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! AcceptX

Fii alături de noi!

România-Norvegia, victorie uriașă pentru tricolore

de 09 Mar 2016   •   21:42
România-Norvegia, victorie uriașă pentru tricolore 96

România învinge cea mai bună echipă de handbal din lume. Tricolorele lui Tomas Ryde au trecut în această seară de Norvegia cu 25-20, îbtr-un meci desfășurat la Cluj în preliminariile Campionatului European 2016.

Tricolorele au obţinut victoria împotriva Norvegiei la peste 15 ani de la ultima reuşită similară, care a fost la CE din 2000, competiţie găzduită atunci de România, scrie news.ro.

Meciul retur dintre România şi Norvegia se va disputa duminică, la Stavanger, de la ora 19.00.

După meciul din 13 martie, tricolorele vor pleca spre Danemarca, unde va avea loc turneul preolimpic, iar pe traseu vor face o oprire în Suedia, unde vor disputa un meci amical cu naţionala suedeză, acesta fiind programat în 15 martie.

La turneul preolimpic de la Aarhus, România va juca, în ordine, cu Danemarca (18 martie), cu Uruguay (19 martie) şi cu Muntenegru (20 martie). Primele două clasate se vor califica la Jocurile Olimpice de la Rio.

poza

Show

Carla's Dreams aruncă masca! ”Suntem mega plictisiţi de make-up”

Cu siguranţă că pe lângă viaţa de artist, solistul trupei Carla's Dreams are şi o viaţă personală despre care nu vorbeşte prea des. Cântăreţul a dezvăluit într-un interviu care sunt...

22 Oct 2016  •  15:08

sati