Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Handbal Se cunosc semifinalistele de la CM de handbal masculin: Croaţia, Franţa, Danemarca, Polonia

Se cunosc semifinalistele de la CM de handbal masculin: Croaţia, Franţa, Danemarca, Polonia

Se cunosc semifinalistele de la CM de handbal masculin: Croaţia, Franţa, Danemarca, Polonia
Sursa foto: Campionatul Mondial din Croatia
28 Ian 2009   •   16:23

Meciurile disputate marţi în grupele principale ale Campionatului Mondial din Croaţia au stabilit clasamentul final şi au făcut cunoscute echipele care vor evolua în penultima fază a competiţiei, în semifinale. Supriza poate fi considerată lipsa Germaniei din calculul pentru stabilirea câştigătoarei, aceasta părăsind competiţie din a doua fază a grupelor. Semifinalele se vor disputa vineri, 30 ianuarie, turneul urmând să se încheie cu finala de duminică, 1 februarie.
Prima grupă din faza a doua a competiţiilor poate fi caracterizată drept una dezechilibrată, în care cele două câştigătoare erau cunoscute după doar patru partide, înaintea meciului direct dintre Croaţia şi Franţa. Meciul a fost câştigat de gazde, cu 22-19, care au câştigat, astfel, dreptul de a întâlni în semifinale o echipă mai slab cotată decât Franţa, reprezentativa Poloniei, într-un meci ce se va disputa în capitala Zagreb.
Danemarca a şi-a drumul spre finală începând din ultimul meci al grupelor. Deşi erau deja calificaţi în penultima fază a competiţiei, danezii au jucat la turaţie maximă ultimul meci, cu Germania, asigurând asftel polonezilor şansa de a se califica mai departe. În acest fel, echipa nordică ar putea întâlni un adversar mai uşor în finală, dacă atât ei, cât şi polonezii ajung acolo.
Foto: zimbio.com
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: semifinale
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close