Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Lance Armstrong se teme că Alberto Contador este prea bun, chiar şi pentru el

Lance Armstrong se teme că Alberto Contador este prea bun, chiar şi pentru el

Lance Armstrong se teme că Alberto Contador este prea bun, chiar şi pentru el
09 Mar 2010   •   12:09

Lance Armstrong a declarat că va fi un ciclist mai bun în acest an în Turul Franţei, dar că nu este sigur dacă se poate apropia de campionul în exerciţiu, Alberto Contador. Septuplul campion al Turul Franţei a revenit în competiţie anul trecut şi a terminat pe locul trei, cursa spre Paris fiind afectată însă şi de o relaţie tumultuoasă cu colegul său de la Astana.

În 2010, Armstrong ca concura pentru noua echipă americană pe care a înfiinţat-o, Radiosahck. "Anul trecut am fost mai mult o forţă brută, anul ăsta simt că va fi vorba despre o putere ciclistă. Sunt un rutier mai bun acum. Mă simt mai bine în pluton. Anul trecut, la start, am fost nervos, temător", a declarat Armstrong într-un interviu pentru El Pais.

Rutierul american a vorbit şi despre şansele lui în Marea Buclă, recunoscând că îi va fi greu la 38 de ani să învingă pe cineva care are încă doar 27 de ani. "Nu pare să fiu eu favorit, dar voi concura şi vom vedea cine va fi mai bun. Nu este esenţial pentru mine să câştig. Nu am nevoie de asta, decât poate să primesc o răsplată pentru munca depusă. Dar nu este nicio diferenţă între a câştiga şapte sau opt competiţii. Turul Franţei 2010 va fi o poveste de neuitat, datorită rivalităţii cu Contador, ceea ce s-a întâmplat anul trecut. Este bine pentru competiţie, dar nu mi se va schimba viaţa dacă voi învinge sau nu", a mai spus Armstrong.

Antena3.ro

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close