Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Moment rușinos în Turul Franței. Ce a pățit liderul cursei întrece orice măsură! VIDEO

Moment rușinos în Turul Franței. Ce a pățit liderul cursei întrece orice măsură! VIDEO

Moment rușinos în Turul Franței. Ce a pățit liderul cursei întrece orice măsură! VIDEO
18 Iul 2015   •   20:29

Chris Froome, britanicul care se află la conducerea clasamentului general în Turul Franței 2015, susține că în timpul etapei a 14-a, de astăzi, un spectator a aruncat cu urină în el, pe fondul speculațiilor că s-ar dopa. 

Froome, care și-a extins avansul în fruntea clasamentului la 3 minute și 10 secunde, a declarat că atacul a avut loc la începutui etapei. ”Din nefericire, cineva a aruncat un pahar cu urină pe fața mea și a strigat ”dopatule”, ceea ce este extrem de grav din foarte multe motive”, a declarat Froome, citat de BBC.

Rutierul în vârstă de 30 de ani, câștigător al Turului Franței, a susținut mereu că este un ciclist curat, când vine vorba despre substanțele de îmbunătățire a performanțelor.



LINK VIDEO

Atacul vine la doar o zi după ce colegul său de echipă, australianul Richie Porte, a afirmat că a fost lovit de un spectator în Pirinei, marți, în cursul etapei a 10-a.

"Am fost lovit pe ultimii 3 km. Am primit o adevărată lovitură. A fost la fel ca în Alpe d'Huez în urmă cu doi ani".

Porte a adăugat că rutierii grupării Sky, iar Froome în mod special, plătesc pentru bănuielile de dopaj care planează în jurul echipei.


×
Subiecte în articol: Turul Frantei
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close