Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Peter Sagan a obţinut a doua victorie de etapă în Turul Spaniei 2011

Peter Sagan a obţinut a doua victorie de etapă în Turul Spaniei 2011

Peter Sagan a obţinut a doua victorie de etapă în Turul Spaniei 2011
Sursa foto: Foto: Mediafax/AFP
de M.T.    |    02 Sep 2011   •   09:59

 Aflat la prima participare într-un mare tur, Peter Sagan a bifat deja cel de-al doilea succes în Vuelta, impunându-se la sprint în etapa a 12-a, disputată între Ponteareas şi Pontevedra, pe o distanţă de 167,3 kilometri.

 
Rutierul slovac al echipei Liquigas a fost urmat de germanul John Degenkolb şi de italianul Daniele Bennati.
 
Clasamentul tricoului roşu nu a suferit modificări importante, deşi olandezul Bauke Mollema, locul 6 la general, a recuperat câteva secunde în raport cu restul favoriţilor. Britanicul Bradley Wiggins rămâne pe primul loc, coechipierul său Christopher Froome şi suedezul Fredrik Kessiakoff completând podiumul.
 
Sunt foarte mulţumit de ce am realizat în aceste ultime săptămâni. Vreau să mai câştig etape până la Madrid, dar mai important este ca Vincenzo Nibali să termine pe primul loc în ierarhia generală”, a declarat Sagan la finalul etapei.
 
Etapa a 13-a, care va avea loc vineri între Sarria şi Ponferrada (158,2 kilometri), are programate cinci căţărări, dintre care două de categoria întâi, însă nici una pe final. În aceste condiţii, este de aşteptat ca rutierii obişnuiţi cu evadările să ia prim-planul.

 

×
Subiecte în articol: Turul Spaniei Vuelta
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close