Antena 3 Sport Alte sporturi România, campioană europeană la canotaj în proba de dublu rame fără cârmaci feminin

România, campioană europeană la canotaj în proba de dublu rame fără cârmaci feminin

de M.T.    |    18 Sep 2011   •   12:37
România, campioană europeană la canotaj în proba de dublu rame fără cârmaci feminin
Sursa foto: Foto: Mediafax/AFP

Echipajul feminin de dublu rame fără cârmaci al României, format din Camelia Lupaşcu şi Nicoleta Albu, a câştigat, duminică, medalia de aur, la Campionatele Europene de canotaj care se desfăşoară în Bulgaria, la Plovdiv.

 
Camelia Lupaşcu şi Nicoleta Albu au condus cursa de la început până la sfârşit şi au încheiat cei 2000 de metri cu timpul de 7:29.22 minute. 
 
Medalia de argint a fost câştigată de echipajul din Belarus (7:31.50 minute), iar podiumul a fost completat de Italia (7:37.79 minute).
 
Pentru Lupaşcu şi Albu, este cel de-al treilea titlu continental consecutiv, după cele obţinute în 2009 la Brest (Belarus) şi în 2010 la Montemor-o-Velho (Portugalia). Totodată, România a cucerit pentru a patra oară la rând medalia de aur a probei, o serie începută în 2008, la Marathon (Grecia), de echipajul format din Georgeta Damian-Andrunache şi Viorica Susanu.
 
În finalele de duminică vor mai luat startul alte patru echipaje româneşti, două feminine şi două masculine
 
Obiectivul delegaţiei României la Campionatele Europene de la Plovdiv este câştigarea a una sau două medalii şi o clasare pe locurile 4-6.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close