Antena 3 CNN Sport Cadoul spectaculos primit de Simona Halep la împlinirea a 31 de ani: ”Sunt îndrăgostită!”

Cadoul spectaculos primit de Simona Halep la împlinirea a 31 de ani: ”Sunt îndrăgostită!”

Simona Halep a împlinit, pe 27 septembrie, 31 de ani. Eveniment cu ocazia căruia a primit un cadou spectaculos de la compania al cărei ambasador este.

Cadoul spectaculos primit de Simona Halep la împlinirea a 31 de ani: ”Sunt îndrăgostită!”
Sursa foto: getty images
de Laura Dinu    |    28 Sep 2022   •   10:38

Tenismena a primit un BMW Z4 cabrio cu pachet M, o mașină care costă aproximativ 65.000 de euro. 

”Sunt îndrăgostită”, a scris Simona Halep la fotografia postată pe rețelele sociale.  

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Simona Halep se menţine pe locul 9 în clasamentul WTA al jucătoarelor profesioniste de tenis, conform ierarhiei pe care WTA a dat-o publicităţii. 

Simona a ocupat prima poziţie în clasamentul WTA timp de 64 de săptămâni, fiind din acest punct de vedere a zecea din istoria tenisului în clasamentul longevității ca lider al circuitului. 

De-a lungul carierei a câștigat 24 de titluri WTA la simplu și a disputat 18 finale, fiind cea mai titrată jucătoare de tenis din istoria României. 

În iunie 2018, românca a câştigat finala de la Roland Garros, primul trofeu de Grand Slam din carieră, impunându-se în faţa americancei Sloane Stephens (10 WTA), scor 3-6, 6-4, 6-1, iar în  iulie 2019, Simona Halep a devenit campioană la Wimbledon. 

După o accidentare la gambă, suferită anul trecut la turneul de la Roma, Simona Halep a avut o prezenţă slabă în turneele WTA în anul 2021, iar anul acesta campioana din Constanţa a trecut, de asemenea, prin alte situaţii care au ţinut-o pe bancă. 

După divorţul de Toni Iuruc, Simona Halep a suferit o intervenţie chirurgicală la nas, ocazie cu care a anunţat pe social-media că se va concentra doar pe recuperarea sa fizică. 

Concret, acest lucru înseamnă că Simona nu va mai juca tenis în acest an. 

×
Subiecte în articol: Simona Halep
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close