Ce a făcut Simona Halep în meciul din sferturile de finală de la Praga contra Magdalenei Frech. Meci dramatic pentru Irina Begu

de Anca Andrei    |    14 Aug 2020   •   16:34
Ce a făcut Simona Halep în meciul din sferturile de finală de la Praga contra Magdalenei Frech. Meci dramatic pentru Irina Begu Foto: Simona Halep/ Facebook

După un meci cu multe răsturnări de situație, Irina Begu a reușit în cele din urmă să o învingă pe Leonie Kung, elvețianca în vârstă de 19 ani cu scor 6-7 (3), 7-5, 7-6, după trei ore și jumătate de joc. Astfel a reușit să se califice în sferturile turneului WTA de la Praga, unde Simona Halep a ajuns deja.

UPDATE! Victorie pentru Simona Halep, cu 6-2, 6-0.

Aceasta joacă chiar acum cu poloneza Magdalena Frech, în vârstă de 22 de ani și a reușit să se impună în primul set cu 6-2. După primele două meciuri foarte dificile, Simona Halep pare că și-a intrat în mână și joacă foarte bine.

Frech, numărul 174 WTA, a făcut mai multe victime printre românce. Ea le-a învins până acum pe Gabriela Ruse, în primul tur, cu 7-6, 6-3, şi pe Arantxa Rus, cu 6-3, 2-6, 6-4.

Ce a spus Simona Halep despre adversara de astăzi

Irina Bara a fost învinsă tot de ea în calificări cu 2-6, 6-3, 6-1.

”M-am uitat la meciul dinaintea mea, a jucat un meci foarte lung și foarte strâns. Este o jucătoare care luptă foarte mult. Nu cred că lovește foarte puternic, dar nu greșește, ceea ce e complicat”, a declarat Simona Halep pentru Digi Sport despre adversara cu care joacă acum.

Antena3 vă va ține la curent cu scorul partidei.

Știre în curs de actualizare

ExitPOLL
x close