Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială Butt, convocat de Low la Cupa Mondială doar pentru că s-a accidentat Adler

Butt, convocat de Low la Cupa Mondială doar pentru că s-a accidentat Adler

Butt, convocat de Low la Cupa Mondială doar pentru că s-a accidentat Adler
Sursa foto: hans jorg butt
05 Mai 2010   •   19:51

Portarul titular al lui Bayern Munchen, Hans-Jorg Butt, va fi convocat de selecţionerul Joachim Low la Cupa Mondială din Africa de Sud, ca al treilea portar. Convocarea vine doar pentru că Rene Adler, goalkeeperul lui Leverkusen, s-a accidentat şi nu va putea face deplasarea la turneul final.
Opţiunile lui Joachim Low pentru Cupa Mondială din iunie erau Manuel Neuer (Schalke 04), Tim Wiese (Werder Bremen) şi Rene Adler (Bayer Leverkusen). Accidentarea ultimului îl va aduce, totuşi, la turneul final pe veteranul Butt, în vârstă de 35 de ani, care va juca luna aceasta cu Bayern finala Ligii Campionilor la Madrid, notează Eurosport.
În mod ciudat, accidentarea lui Adler îl va scăpa pe Low de criticile care i-ar fi venit din partea presei pentru faptul că nu l-ar fi convocat pe un poartar atât de reputat cum este Butt.
Hans-Jorg Butt are doar trei prezenţe în prima reprezentativă a Germaniei, ultima în iunie 2003, cu toate că a jucat deja o finală a Ligii Campionilor, în 2002 cu Bayer Leverkusen, iar acum trăieşte o a doua tinereţe la Munchen.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: CM2010 joachim low
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close