Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială Una dintre echipele Uruguay, Coreea de Sud, SUA şi Ghana va juca în semifinalele CM

Una dintre echipele Uruguay, Coreea de Sud, SUA şi Ghana va juca în semifinalele CM

Una dintre echipele Uruguay, Coreea de Sud, SUA şi Ghana va juca în semifinalele CM
24 Iun 2010   •   10:27

Programul optimilor de finală ale Cupei Mondiale se conturează, încet, şi cu această ocazie putem începe să ne facem idee despre cum ar putea arăta şi fazele superioare ale competiţiei. Dacă în ultimele patru grupe lucrurile nu sunt încă sigure, avem o certitudine bizară. Faptul că Uruguay şi Statele Unite şi-au câştigat grupele în faţa unor echipe ca Franţa sau Anglia fac ca una dintre semifinalele competiţiei să aibă în mod cert o prezenţă neaşteptată.

Nimeni nu s-ar fi aşteptat înaintea turneului ca Uruguay, Coreea de Sud, Statele Unite sau Ghana să ajungă în semifinalele Cupei Mondiale. Ei bine, cele patru echipe au o şansă de aur de a face istorie în Africa de Sud. Premiul este unul meritat pentru Uruguay şi Statele Unite. Primii au câştigat o grupă din care mai făceau parte favorita Franţa, ţara gazdă Africa de Sud şi arţăgoasa Mexic. Nord-americanii au ţinut în şah Anglia şi şi-au asigurat calificarea şi primul loc în prelungirile ultimului meci, iar premiul este pe măsură.

Astfel avem partidele din optimile de finală Uruguay - Coreea de Sud şi Statele Unite - Ghana. Cele două câştigătoare se vor întâlni într-un sfert de finală jucat pe 2 iulie, la Johannesburg. Una dintre echipe se va califica în semifinala Cupei Mondiale de pe 6 iulie, de la Cape Town.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Uruguay Ghana coreea de sud CM2010
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close