Antena 3 CNN Sport EURO 2016 - România, prima echipă naţională sosită în Franţa

EURO 2016 - România, prima echipă naţională sosită în Franţa

EURO 2016 - România, prima echipă naţională sosită în Franţa
Sursa foto: foto: Facebook/ FRF
05 Iun 2016   •   18:03

Echipa naţională de fotbal a României, care va disputa meciul de deschidere de la Euro 2016 cu selecţionata ţării gazdă, pe 10 iunie pe Stade de France (Grupa A), este prima reprezentativă care a ajuns duminică în Franţa, conform postării pe reţelele de socializare, transmite Agerpres.

Reprezentativa României, care îşi are cartierul general la Orry-la-Ville, în nordul Parisului, a aterizat pe aeroportul Charles-de-Gaulle puţin după ora 12,00, conform unei fotografii publicate pe contul oficial de Twitter al "tricolorilor", înainte de a se deplasa către Tiara Chateau Hotel Mont Royal Chantilly.

Alte selecţionate urmează să se sosească duminică, în afara echipei Franţei, care este aşteptată să revină la cartierul general de la Clairefontaine după victoria cu 3-0 în faţa Scoţiei (sâmbătă).

Irlanda de Nord urmează să aterizeze duminică la Lyon, apoi Rusia şi Ţara Galilor, care vor sosi în cursul serii la Roissy şi, respectiv, Dinard, în Bretania.

Sosirile echipelor naţionale sunt eşalonate până joi, dată la care va ajunge Portugalia, ce are programat un meci amical la Lisabona miercuri cu Estonia.

Dintre favoritele de la Campionatul European 2016, Germania va sosi marţi la Chambery, în apropiere de Lyon, iar Spania miercuri la La Rochelle (vest). În privinţa englezilor, ei vor sosi luni la Bourget.

×
Parteneri
Cod Galben de vijelii, ploi torențiale și grindină. 17 județe vizate
x close