Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Preşedintele lui Bayern Munchen, condamnat la trei ani şi jumătate de închisoare cu executare pentru evaziune fiscală

Preşedintele lui Bayern Munchen, condamnat la trei ani şi jumătate de închisoare cu executare pentru evaziune fiscală

Preşedintele lui Bayern Munchen, condamnat la trei ani şi jumătate de închisoare cu executare pentru evaziune fiscală
de M.T.    |    13 Mar 2014   •   16:24

Preşedintele clubului Bayern Munchen, Uli Hoeness, a fost condamnat, joi, la trei ani şi jumătate de închisoare cu executare pentru fraudă fiscală de peste 27 de milioane de euro, informează AFP, citată de Mediafax.

„Domnul Hoeness este condamnat la trei ani şi şase luni de închisoare cu executare pentru şapte cazuri grave de fraudă fiscală”, a anunţat judecătorul de la tribunalul din Munchen.

Procesul preşedintelui campioanei Europei a durat doar patru zile, iar procurorii au cerut o pedeapsă de cinci ani şi jumătate de închisoare cu executare.

Avocatul lui Hoeness a susţinut în pledoaria finală că acesta şi-a recunoscut vina şi ar trebui să nu primească o pedeapsă cu executare.

De altfel, apărarea oficialului lui Bayern a solicitat judecătorului să acorde pedepasa maximă în acest caz, dar cu suspendare.

Cazul a devenit cunoscut anul trecut, când presa germană a scris că Hoeness a ascuns importante sume de bani în Elveţia.

Deşi Hoeness s-a autodenunţat fiscului german, judecătorul are dubii cu privire la sinceritatea şi exhaustivitatea confesiunii sale.

Uli Hoeness, în vârstă de 61 de ani, a fost pus oficial sub acuzare pentru evaziune fiscală în data de 30 iulie 2013.

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close