Antena 3 CNN Sport La ce oră se joacă astăzi meciul Simonei Halep din turul 2, în turneul de la Praga! Reacția surprinzătoare a lui CTP: "Trebuia să dea de undeva de la gât!"

La ce oră se joacă astăzi meciul Simonei Halep din turul 2, în turneul de la Praga! Reacția surprinzătoare a lui CTP: "Trebuia să dea de undeva de la gât!"

Simona Halep s-a calificat cu emoții în turul 2 al turneului de la Praga, după ce a învins-o pe Polona Hercog în trei seturi, reușind să se impună în cel final cu 7-6. Următoarea adversară este chiar colega sa de la dublu, favorita gazdelor, Barbora Krejcikova.

La ce oră se joacă astăzi meciul Simonei Halep din turul 2, în turneul de la Praga! Reacția surprinzătoare a lui CTP: "Trebuia să dea de undeva de la gât!"
Sursa foto: Hepta
13 Aug 2020   •   10:15

Deși se preconizează a fi un meci mai simplu decât precedentul, surprizele pot să apară, mai ales că sportiva din România nu a afișat încă cea mai bună formă după absența de mai bine de șase luni de pe terenul de tenis.

Meciul dintre cele Simona Halep și Barbora Krejcikova ar urmă să se desfășoare astăzi, după ora 15:00, conform ultimelor informații furnizate de organizatori, dar programul poate fi decalat de întârzieri ale altor meciuri sau din cauza vremii, așa cum s-a întâmplat în prima zi a turneului.

Înainte de partida pe care o așteaptă toți românii, mai sunt programate încă două meciuri, începând cu ora 12:00, Eugenie Bouchard și Tamara Zidansek, iar apoi Magdalena Frech – Arantxa Rus.

Ce a spus CTP după victoria grea obținută de Simona Halep în primul tur de la Praga

După victoria grea obținută de Simona Halep în fața Polonei Hercod, gazetarul Cristian Tudor Popescu a declarat că se aștepta la un meci greu, dar a subliniat că un mare campion câștigă și meciurile în care joacă prost, citându-l pe Bjorn Bork

"Mă așteptam să fie un meci greu. O știm pe Hercog de mulți ani. Este o jucătoarea care lovește tare și servește bine, iar aceste lucruri o deranjează pe Halep. Ați văzut cum sare mingea? Trebuia să dea de undeva de la gât! Nu contează că Hercog este numărul 46 mondial. Eu nu am fost liniștit după ce Simona a câștigat primul set cu 6-1.

Adversara i-a cedat ușor multe puncte, iar un astfel de set nu te ajută. După un astfel de set urmează refluxul. S-a văzut lipsa de jocuri în picioare. Este important să câștigi câteva meciuri chiar dacă nu joci bine. Bjorn Borg spunea că un mare campion câștigă și meciurile în care joacă prost. Iar Simona a jucat modest, dar este bine că a câștigat chiar și în aceste condiții", a spus CTP.

×
Subiecte în articol: Simona Halep meci tur 2 praga
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close