Antena 3 Sport Momentul șocant în care un boxer este făcut K.O. Sportivul e acum în stare critică. Atenție, imagini cu impact emoțional!

Momentul șocant în care un boxer este făcut K.O. Sportivul e acum în stare critică. Atenție, imagini cu impact emoțional!

14 Oct 2019   •   12:10
Momentul șocant în care un boxer este făcut K.O. Sportivul e acum în stare critică. Atenție, imagini cu impact emoțional!

 Pugilistul american Patrick Day, spitalizat după un violent KO, se afla duminică seara într-o stare "extrem de critică", a declarat organizatorul galei de la Wintrust Arena din Chicago, Lou DiBella, citat de AFP.

"Patrick este în comă în urma loviturii primite în ring şi este într-o stare extrem de critică", a declarat Lou DiBella.

"Suntem marcaţi de multitudinea de mesaje de susţinere, rugăciuni şi oferte de sprijin care vin din partea întregii comunităţi a boxului", a adăugat organizatorul galei, care nu a oferit detalii despre natura leziunii suferite de boxer.

Patrick Day (27 ani) a intrat în comă sâmbătă în urma unui KO în repriza a 10-a după un puternic croşeu de stânga al adversarului, compatriotul său Charles Conwell, într-un meci pentru categoria super-welter. El se află internat la spitalul Norhtwestern Memorial din Chicago.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
box
Parteneri
x close