Antena 3 CNN Sport Simona Halep: În trecut eram negativistă, acum văd partea plină a paharului

Simona Halep: În trecut eram negativistă, acum văd partea plină a paharului

Simona Halep: În trecut eram negativistă, acum văd partea plină a paharului
03 Iun 2017   •   18:51

Simona Halep, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 3, a declarat, sâmbătă, într-un interviu acordat Barbarei Schett la Eurosport, că rezultatele bune din ultima vreme vin ca urmare a faptului că şi-a schimbat atitudinea şi nu mai este atât de negativistă. Halep a menţionat că a ştiut că în meciul cu Daria Kasatkina îi va fi greu pe final, dar e fericită pentru victorie, potrivit news.ro.

„Sunt fericită că am câştigat, ştiam că e o jucătoare bună. Am început bine, ştiam că va reveni, că va fi greu pe final. Am simţit că mi-am pierdut puţin energia, dar ştiam că am o şansă să revin. Trebuie să câştigi punctele în faţa ei, este o luptătoare, nu-ţi oferă multe cadouri. Sunt fericită de felul cum a decurs jocul. Am fost puţin îngrijorată după Roma, nu m-am antrenat patru zile, dar mental m-am recuperat bine, nu mai simt durerea, doar azi când am lovit cu reverul am simţit ceva. Cu Darren vorbim des după meci, vorbim mult, el a vorbit mai mult azi şi mi-a zis că am jucat bine”, a declarat Halep.

Simona Halep, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 3, s-a calificat pentru a treia oară în optimile de finală ale French Open, după ce a învins-o, sâmbătă, cu scorul de 6-0, 7-5, pe rusoaica Daria Kasatkina, locul 28 WTA şi cap de serie numărul 26.

×
Subiecte în articol: Simona Halep declaraţie
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close