Antena 3 CNN Sport Simona Halep, înainte de plecarea în SUA: „Vreau să mă bucur de fiecare moment pe teren”

Simona Halep, înainte de plecarea în SUA: „Vreau să mă bucur de fiecare moment pe teren”

Simona Halep, înainte de plecarea în SUA: „Vreau să mă bucur de fiecare moment pe teren”
02 Mar 2019   •   13:14

Simona Halep, locul 2 WTA, a declarat sâmbătă, înainte să plece spre SUA pentru turneele de la Indian Wells şi Miami, că este hotărâtă să câştige şi un Grand Slam şi Fed Cup, însă că mai mult și-ar dori trofeul cu echipa de Cupa Federaţiei.

"Amândouă, dar pe primul loc anul acesta este trofeul de Fed Cup. Sper să avem puterea să-l câştigăm. Mă gândesc la Franţa şi m-am gândit de când am câştigat meciul de la Ostrava, o să fie un meci dificil, bineînţeles, toate jucătoarele suntem acolo, în top, şi niciun meci nu este uşor dar eu cred că echipa noastră este o echipă puternică şi avem şansa să câştigăm", a spus Simona Halep, conform Digisport

De asemenea, tenismena a mai spus că vrea să se bucure de fiecare moment petrecut pe teren la turneele din SUA. 

"Este o atmosferă plăcută de fiecare dată la aceste două turnee, încerc să iau energia pozitivă din orice moment şi încerc să câştig fiecare meci pe care îl joc. Dar repet, este o deplasare dificilă, toate meciurile o să fie grele, dar o să fie şi frumos. Ar însemna ceva foarte frumos (câştigarea Indian Wells). E greu să mă gândesc la titlu în momentul acesta. Vreau să mă bucur de fiecare moment pe teren şi după vom vedea".

×
Subiecte în articol: Simona Halep teren
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close