Simona Halep, invitată să joace fotbal în echipa vedetelor, la ”Meciul Stelelor de Crăciun” de la Brașov

20 Dec 2018   •   11:14
Simona Halep, invitată să joace fotbal în echipa vedetelor, la ”Meciul Stelelor de Crăciun” de la Brașov Foto: instagram.com/simonahalep

Simona Halep a fost invitată să ia parte la cea de-a patra ediție a galei „Meciul Stelelor de Crăciun”, organizată de CS Colțea 1920 Brașov. Evenimentul va avea loc sâmbătă de la ora 19, la Sala Sporturilor „DP Colibași”.

Gala are un scop caritabil, intrarea făcându-se pe baza unor donații în haine, rechizite și alimente care vor ajunge la casele de copii din Prejmer, Hărman și Lunca Câlnicului. 

La eveniment vor participa echipele FC Brașov UEFA, o echipă a vedetelor și Colțea 1920 Brașov. 

Surpriza evenimentului este participarea liderului WTA, Simona Halep, la eveniment. Ea ar putea veni cu Horia Tecău și Victor Ioniță și va fi invitată sa facă parte din echipa vedetelor. 

„În fiecare an am colaborat cu alte case de copii. Acum, prin fundația «Casa Mea», totul va merge către casele de copii din Prejmer, Hărman și Lunca Câlnicului. Am discutat cu cei de acolo și ne-au transmis că ar avea nevoie de alimente, haine și rechizite școlare. De aceea, biletul de intrare va consta într-o donație pe care o vor face cei care vor veni la sală. Vrem să oferim și noi o bucurie de sărbători. Sper să vină cât mai multă lume la acest eveniment', a declarat Ciprian Jurubescu, președintele CS Colțea 1920 Brașov, pentru mytex.ro
 

Parteneri
x close