Știri Antena 3 CNN din Septembrie 2020 | Pagina 18

Știri Antena 3 CNN din Septembrie 2020. Aici găsești cele mai importante și populare ştiri despre politică, economie, tehnologie, știință, sănătate, sport și divertisment din România și din lume. | Pagina 18

1985 articole
Filtru articole


Resetează
  • Actualitate
    26 Sep, 13:56
    Hidrologii au emis, sâmbătă, atenționări cod galben de inundații pe râuri din 26 de județe din țară. Potrivit INHG, sunt vizate de inundații râuri din județele Maramureș, Satu Mare, Bistrița-Năsăud, Cluj, Bihor, Sălaj, Arad, Hunedoara, Harghita, Mureș, Alba, Sibiu, Caraș-Severin, Timiș, Gorj, Mehedinți, Dolj, Covasna, Brașov, Vâlcea, Argeș, Olt, Dâmbovița, Suceava, Neamț și Bacău.
    cod galben de inundatii in 26 de judete dupa ploile puternice apele fac prapad in mai multe zone

    Cod galben de inundații în 26 de județe. După ploile puternice, apele fac prăpăd în mai multe zone din țară

  • Actualitate
    26 Sep, 13:36
    Sediul Prefecturii din Bistrița-Năsăud a fost cuprins de un incendiu în timpul nopții de vineri spre sâmbătă, din cauza unei prize defecte. În urma incendiului, au ars dezinfectanții pentru 10 primării din județ. Incendiul a izbucnit în jurul orei 01.00, la subsolul instituției. Cel mai probabil incendiul a izbucnit din cauza unei prize defecte.
    dezinfectantii pentru 10 primarii din bistrita nasaud au ars intr un incendiu

    Dezinfectanții pentru 10 primării din Bistrița-Năsăud au ars într-un incendiu

  • Alegeri locale 2020
    26 Sep, 13:16
    Nici la aceste alegeri nu-l vom vedea pe președintele Klaus Iohannis la vot împreună cu soția. Președintele are viză de flotant în Sectorul 1 din Capitală, în timp ce Carmen Iohannis are buletin de Sibiu și va vota în orașul de reședință. Premierul Ludovic Orban alege primarul într-o comună de lângă București.
    alegeri locale 2020 de ce klaus si carmen iohannis nu vor fi vazuti impreuna la vot

    Alegeri locale 2020. De ce Klaus și Carmen Iohannis nu vor fi văzuți împreună la vot

x close