Antena 3 CNN Timp liber Cele mai căutate cadouri pentru Valentine's Day 2022: Vouchere pentru experiențe inedite

Cele mai căutate cadouri pentru Valentine's Day 2022: Vouchere pentru experiențe inedite

Mâine este Valentine's Day așa că îndrăgostiții se află în căutarea cadoului perfect. Anul acesta, în locul clasicelor buchete cu flori sau diverselor obiecte învelite într-un ambalaj colorat, la mare cautare sunt experienţele inedite.

Cele mai căutate cadouri pentru Valentine's Day 2022: Vouchere pentru experiențe inedite
Sursa foto: Antena 3
de Mia Lungu    |    13 Feb 2022   •   19:30

Dragostea plutește în aer. La propriu. Nu puțini sunt îndrăgostiții care au ales să-și serbeze iubirea la înălțime, într-un avion de mici dimensiuni.

"Încurajăm oamenii să ofere experiențe, zboruri introductive, în care cei care fac acest cadou se pot bucură de zbor de 20 min cu avionul sau alte aparate de zbor", spune Sebastian Radu, președintele Asociației Iubim Aviația.

"Zborul se oferă sub formă de vouchere. Pentru că suntem în iarnă și vremea e imprevizibilă, acestea au valabilitate 12 luni. Așadar cei care le primesc se pot bucură pe tot parcursul anului să se programeze. Prețurile variază între 350 lei și 1.400 lei în funcție de opțiunea aleasă", a mai precizat acesta.

"Au venit oameni care nu au zburat niciodată. Cei care au rău de înălțime, spun că se uită de la etajul 8 în jos și le vine rău, le-a fost foarte bine. E o experiență care trebuie încercată și merită, nu poți să treci prin viața asta și să nu zbori. Totul e mai frumos de sus, țara e mai frumoasă de sus", povestește Bogdan, pilot.

Sunt și îndrăgostiți care se urcă în avion nu doar de dragul experienței, ci pentru a ajunge în țări exotice.

"Anul acesta turiștii noștrii au ales destinații exotice precum Maldive, Mauritius, Seychelle, Jamaica dar și în Emiratele Arabe Unite în Dubai și Ras al-Khaimah", Ana Gherasim, director de vânzări la o agenție de turism.

Un sejur de 7 nopți în regim all inclusive la un hotel de 5 stele, din Republica Dominicană, de exemplu, pornește de la 1.250 de euro de persoană.

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close