Antena 3 CNN Timp liber Electric Castle 2021 începe astăzi. La festival sunt așteptate peste 10.000 de persoane în fiecare zi

Electric Castle 2021 începe astăzi. La festival sunt așteptate peste 10.000 de persoane în fiecare zi

Electric Castle 2021 și-a redeschis porțile după doi ani. Ediția din acest an se numește ”Back to Life” și va începe vineri, la Castelul Banffy din Bonțida.

Electric Castle 2021 începe astăzi. La festival sunt așteptate peste 10.000 de persoane în fiecare zi
Sursa foto: Getty Images
de Viorel Aydan Cioroi    |    06 Aug 2021   •   18:57

Electric Castle 2021. Petrecăreţii sunt aşteptaţi cu o atmosferă specială, iar pe scenă vor urca nu mai puţin de 250 de artişti.

Organizatorii promit ca toate măsurile de protecţie împotriva COVID sunt respectate.

Festivalul și-a deschis astăzi porțile la Bonțida, după care, de luni, festivalul se va desfășura în orașul Cluj-Napoca.

Începând de astăzi, la festival sunt așteptate peste 10.000 de persoane, în fiecare zi, în ciuda condițiilor sanitare restrictive.

Pe scena consacrată a festivalului, vor urca nu mai puţin de 250 de artişti din 23 de ţări. Participanţii vor avea parte de surprize şi locuri special amenajate în mai multe zone din oraş.

Electric Caslte 2021, măsuri de protecţie

Organizatorii spun că toate măsurile de protecție sunt respectate. Accesul la festival se face doar pe baza adeverinței de vaccinare sau dovada unui test negativ Covid-19.

În plus, participantii se pot testa chiar la intrare.

Petrecăreții care vor să fie cât mai aproape de festival, se pot caza la localnici sau în campingul amenajat de către organizatori.

Printre artiștii care vor concerta pe scena de la Bonțida şi vor face show-uri de senzație se numără și DJ precum Matador, HOSH, dar și Riton.

 

×
Subiecte în articol: Electric Castle Bonțida Cluj festival

REUNIUNE NATO LA BUCUREȘTI

Antony Blinken și Nicolae Ciucă, împreună la Ateneul Român

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close