Antena 3 CNN Timp liber Film A murit Kirstie Alley. Actriţa din Cheers avea 71 de ani

A murit Kirstie Alley. Actriţa din Cheers avea 71 de ani

Actrița Kirstie Alley, cunoscută mai ales pentru rolul din serialul de comedie „Cheers” din anii 1980 și 1990, a murit de cancer la 71 de ani, potrivit unui comunicat al familiei.

A murit Kirstie Alley. Actriţa din Cheers avea 71 de ani
Sursa foto: Profimedia Images
de Georgiana Adam    |    06 Dec 2022   •   07:25

Alley a câștigat un premiu Emmy pentru rolul de manager de pub în popularul serial.

Născută în Wichita, Kansas, actirța a mai apărut în filmele „Star Trek II: The Wrath of Khan”, „Drop Dead Gorgeous” și în seria de filme „Look Who's Talking”.

Comunicatul familiei nu a specificat ce cancer avea, dar a precizat că acesta a fost "descoperit recent".

"A fost înconjurată de cea mai familie și a luptat cu putere, lăsându-ne cu certitudinea bucuriei ei nesfârșite de a trăi și pentru orice aventuri o așteaptă", a continuat comunicatul. "Pe cât de emblematică a fost pe ecran, a fost o și mai uimitoare mamă și bunică ".

John Travolta, care a jucat împreună cu ea în seria de filme "Uite cine vorbește", i-a adus un omagiu pe Instagram. "Kirstie a fost una dintre cele mai speciale relații pe care le-am avut vreodată. Te iubesc, Kirstie", a scris el alături de o fotografie cu ea.

"Știu că ne vom revedea", a mai scris Travolta.

În Cheers, îndrăgitul sitcom al NBC despre un bar din Boston, a interpretat personajul Rebecca Howe alături de actorul Ted Danson, potrivit Mediafax.

Ea a apărut în 147 de episoade după ce s-a alăturat serialului la apogeul popularității sale și a continuat să apară până la sfârșitul acestuia, în 1993.

În 1993, a câștigat un al doilea premiu Emmy pentru cea mai bună actriță în rol principal, de data aceasta pentru un film de televiziune al CBS intitulat „David's Mother”.

×
Parteneri
Cod portocaliu de ploi, grindină și vijelii! Avertizare meteo imediată
x close