Antena 3 CNN Timp liber Film A murit Rishi Kapoor, unul dintre cei mai populari actori indieni

A murit Rishi Kapoor, unul dintre cei mai populari actori indieni

Actorul de la Bollywood Rishi Kapoor a murit joi dimineaţă, la vârsta de 67 de ani, după o luptă de doi ani cu leucemia, au anunțat reprezentanții familiei sale.

A murit Rishi Kapoor, unul dintre cei mai populari actori indieni
Sursa foto: Facebook
de M.Z.    |    30 Apr 2020   •   11:29

În 2018, Kapoor a fost diagnosticat cu cancer și s-a întors în India în septembrie anul trecut, după ce a urmat un tratament la New York, potrivit cnn.com.

"A rămas jovial și hotărât să trăiască la maximum, în cei doi ani de tratamente făcute pe două continente. Familia, prietenii, mâncarea și filmele au rămas în centrul atenției sale, iar toți cei care l-au cunoscut în acest timp au fost uimiți că nu a lăsat boala să-l doboare", arată reprezentanții familiei.

Rishi Kapoor și-a făcut debutul ca actor copil în 1970, în filmul tatălui său Raj Kapoor, „Mera Naam Joker” (Numele meu este Joker).

Primul său rol principal - în filmul „Bobby” din 1973 - i-a adus premiul Filmfare, echivalentul premiilor Oscar din India, pentru cel mai bun actor.

De-a lungul carierei sale, Kapoor a jucat în peste 100 de filme.

Decesul său vine la o zi după ce a fost anunțată moartea lui Irrfan Khan, o altă legendă a Bollywoodului, cunoscut pentru filme precum Slumdog Millionaire, Life of Pi sau Jurassic World.
 

×
Subiecte în articol: Rishi Kapoor
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close