Antena 3 CNN Timp liber Film Amber Heard despre Johnny Deep: ”Încă îl iubesc”

Amber Heard despre Johnny Deep: ”Încă îl iubesc”

Amber Heard a recunoscut că „îl iubește în continuare” pe fostul ei soț Johnny Depp, în ciuda faptului că a vorbit încă o dată pentru a-l acuza de abuz fizic în timpul relației lor – insistând că lipsa ei de răni vizibile nu înseamnă că afirmațiile ei sunt ”false” sau o ”înșelătorie”.

Amber Heard despre Johnny Deep: ”Încă îl iubesc”
Sursa foto: Getty Images
de Alexandra Ionescu    |    15 Iun 2022   •   23:16

Actrița în vârstă de 36 de ani a vorbit încă o dată despre abuzul pe care susține că l-a suferit din partea fostului ei soț în timpul unui interviu amplu emis de Today cu Savannah Guthrie - la doar câteva zile după ce a fost găsită vinovată de defăimarea lui Depp, 59 de ani, într-un articol de opinie din Washington Post în care a declarat că a supraviețuit ”abuzului domestic”.

Heard a abordat, de asemenea, planurile ei de viitor, dezvăluind că acum intenționează să fie ”mamă cu normă întreagă” pentru fiica ei de un an, Oonagh Paige, la câteva ore după ce echipa sa a fost forțată să nege zvonurile conform cărora actrița ar fi fost îndepărtată din producția Aquaman.

La începutul acestei luni, un juriu a decis că Heard l-a defăimat pe fostul ei soț publicând un articol în Washington Post, în care afirma că ar fi supraviețuit agresiunii sexuale.

Ea a fost obligată să-i plătească lui Depp 10 milioane de dolari în daune compensatorii și 5 milioane de dolari în daune punitive, deși a doua plată a fost redusă la 350.000 de dolari conform legii din Virginia de către judecător.

Ei i s-a acordat o despăgubire de 2 milioane de dolari.

 

×
Subiecte în articol: Amber Heard Johnny Depp proces film
Parteneri
Mărturia unui pacient care a supravieţuit la ATI din Spitalul Pantelimon
x close