Antena 3 Timp liber Film Câteva recomandări cinematografice, pentru cei care rămân în Bucureşti de 1 Mai

Câteva recomandări cinematografice, pentru cei care rămân în Bucureşti de 1 Mai

30 Apr 2011   •   20:11
Câteva recomandări cinematografice, pentru cei care rămân în Bucureşti de 1 Mai
Sursa foto: Foto: financiarul.com

Dac nu plecaţi la mare weekendul acesta, aveţi cum să vă petreceţi timpul liber şi în Bucureşti. În cinematografele din capitală rulează filme pentru toate gusturile. Iată câteva recomandări:

 • "Adevăratul curaj" este o poveste în stil western despre răzbunare şi onoare, Celebrii fraţi Coen au adaptat romanul clasic al lui Charles Portis şi au obţinut deja 10 nominalizări la Oscar şi 8 nominalizări la premiile BAFTA. Când tatăl ei e ucis de Tom Chaney, un zilier angajat la ferma familiei, Mattie Ross, o fată de numai 14 ani, porneşte în căutarea ucigaşului. Filmul rulează la Noul Cinematograf al Regizorului Român în Studioul Horia Bernea.
 •  

 • În al cincilea film al seriei "Furios şi iute", fostul poliţist Brian O'Conner face echipă cu fostul puşcăriaş Dom Toretto. Vin Diesel şi Paul Walker conduc o echipă formată din toate starurile care au jucat în filmele anterioare ale francizei clădite pe viteză - Fast Five. Filmul rulează la  Baneasa Drive In Cinema, Hollywood Multiplex şi Movieplex Cinema Plaza Romania.
 •  

 • "The Black Swan", este un thriller psihologic plasat în lumea baletului din New York. Filmul o are ca protagonistă pe Natalie Portman în rolul Ninei, o dansatoare care se trezeşte prinsă într-o pânză de intrigi competitive cu noua rivală din compania de balet. Filmul poate fi văzut la Cinemateca Romana în Sala Union.
 •  

  Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

  ×
  Parteneri
  x close