Antena 3 CNN Timp liber Film Fantoma lui Marilyn Monroe a aruncat cu lucruri la filmările peliculei "Blonde", spun actorii | "A fost cu noi"

Fantoma lui Marilyn Monroe a aruncat cu lucruri la filmările peliculei "Blonde", spun actorii | "A fost cu noi"

Actorii care au participat la filmările peliculei "Blonde" susțin că fantoma lui Marilyn Monroe şi-a făcut simţită prezenţa. Ana de Armas, care o interpretează pe Marilyn Monroe, a susținut joi că spiritul cele mai frumoase femei din toate timpului i-a însoțit la filmări.

Fantoma lui Marilyn Monroe a aruncat cu lucruri la filmările peliculei "Blonde", spun actorii | "A fost cu noi"
Sursa foto: Gettyimages | Baron / Stringer
de Ioana Mircea    |    11 Sep 2022   •   10:53

Actrița Ana de Armas  va interpreta rolul lui Marilyn Monroe în pelicula biografică dedicată acesteia, intitulată "Blonde". Filmul, lansat în premieră mondială la Festivalul de Film de la Veneţia, surprinde momente cheie din viața actriței de la Hollywood, Marilyn Monroe.

"Cred că era fericită. De asemenea, uneori arunca lucruri de pe perete şi se enerva dacă nu-i plăcea ceva. Poate că sună foarte mistic, dar e adevărat. Cu toţii am simţit asta", a declarat Ana de Armas, reporterilor.

Pentru a o putea interpreta pe Marilyn, Ana a luat lecții pentru a-și putea ascunde accentul spaniol, aceasta fiind de origine cubaneză.

Regizorul filmului, Andrew Dominik, a precizat că filmările au început pe 4 august, la împlinirea a 60 de ani de la decesul vedetei, în 1962, din cauza unei supradoze. Din păcate aceasta s-a stins la doar 36 de ani.

Scenele iniţiale au fost filmate în acelaşi apartament în care Marilyn, pe atunci Norma Jeane Baker, a locuit cu mama sa, bolnavă mintal. Mai mult de atât, scena morţii a fost turnată în încăperea în care a murit celebra actriţă.

"Cu siguranţă a căpătat elemente de şedinţă de spiritism", a spus regizorul, care a petrecut mai bine de un deceniu încercând să aducă pe ecran cartea cu acelaşi nume, semnată de scriitoarea Joyce Carol Oates, potrivit digi24.ro.

×
Subiecte în articol: Marilyn Monroe fantoma filmari
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close