Antena 3 CNN Timp liber Film Filmul "Transformers 3" va fi lansat în format 3D

Filmul "Transformers 3" va fi lansat în format 3D

Filmul "Transformers 3" va fi lansat în format 3D
Sursa foto: transformers
12 Iun 2010   •   17:04



Partea a treia a francizei de succes "Transformers" va fi lansată în format 3D, a anunţat Michael Bay, regizorul peliculei, care va apărea pe marile ecrane pe 1 iulie 2011, potrivit nme.com.
Michael Bay a respins anterior posibilitatea realizării filmului în 3D, pentru că "tehnica lui de filmare ar fi prea agresivă pentru camerele 3D", însă se pare că s-a răzgândit văzând succesul de care se bucură această tehnică.
Bay a dezvăluit şi câteva detalii despre partea a treia a francizei "Transformers", care include ideea că, în perioada 1957 - 1975, cursa spaţială dintre Rusia şi SUA a fost influenţată de roboţi uriaşi.
Intriga implică mai puţină comedie şi mai multă dramă, prezentând tranziţia lui Sam Witwicky (Shia LaBoeuf) de la un tânăr la un bărbat adevărat.
Actriţa americană Megan Fox nu îşi va relua rolul în cel de-al treilea film din seria "Transformers", au anunţat, recent, surse din cadrul studiourilor Paramount, producătorii francizei. Personajul ei, Mikaela, va fi înlocuit, în calitate de iubită a lui Sam, de cel interpretat de top modelul Rosie Huntington-Whiteley, star al companiei Victoria's Secret.
Filmările pentru "Transformers 3" au început deja, iar filmul va fi lansat pe marile ecrane pe 1 iulie 2011.
Primele două filme ale acestei francize au obţinut încasări de peste 1,5 miliarde de dolari pe plan mondial.

Antena3.ro

Foto: VideoNews

×
Subiecte în articol: regizor film pelicula 3D
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close