Antena 3 CNN Timp liber Film Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au logodit după 18 ani de la despărțire

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au logodit după 18 ani de la despărțire

Jennifer Lopez și Ben Affleck sunt oficial logodiți - din nou. Cuplul s-a logodit inițial în 2003, dar și-a anulat nunta în ultimul moment și apoi a pus capăt logodnei în 2004.

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au logodit după 18 ani de la despărțire
Sursa foto: Twitter/_dicharachera
de Alexandra Ionescu    |    09 Apr 2022   •   12:54

Cântăreața și actrița în vârstă de 52 de ani și actorul în vârstă de 49 de ani sunt gata să meargă la altar. Au confirmat că s-au logodit din nou.

Cei doi s-au întâlnit inițial în 2002 și s-au logodit în 2003, dar în cele din urmă s-au despărțit în 2004, din cauza atenției tot mai presante a presei.

Dar acum, JLo și Ben vor deveni în sfârșit soț și soție, după ce actorul american s-a pus în genunchi pentru a o cere de soție pe Lopez, anunță The Mirror.

JLo însăși a anunțat logodna într-un scurt videoclip. Vedeta privește cu dragoste, luptându-se cu lacrimile de bucurie, un inel impresionant cu diamante verzi și spune: „Ești perfect".

Zvonurile despre logodnă apăruseră deja după ce Lopez a fost văzută la plimbare cu un inel uriaș pe deget.

Ben și Jen s-au întâlnit pentru prima dată în 2002, dar s-au despărțit doi ani mai târziu, după o poveste de dragoste care creat portretul "Bennifer" pentru a-i descrie împreună.

Jen a continuat să se întâlnească și, în cele din urmă, să se căsătorească cu cântărețul Marc Anthony, cu care a avut gemenii Emme și Maximilian - acum în vârstă de 14 ani.

JLo și Marc, în vârstă de 53 de ani, s-au despărțit în 2014 - iar din 2017, JLo a continuat să aibă o poveste de dragoste foarte mediatizată cu Alex Rodriguez, 46 de ani, un simbol al baseballului, informează mediafax.

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close