Antena 3 Timp liber Film Mel Gibson a pierdut rolul din "The Hangover 2" din cauza obiecţiilor celorlalţi actori

Mel Gibson a pierdut rolul din "The Hangover 2" din cauza obiecţiilor celorlalţi actori

22 Oct 2010   •   14:50
Mel Gibson a pierdut rolul din "The Hangover 2" din cauza obiecţiilor celorlalţi actori
Sursa foto: Foto: ibloga.blogspot.com

Actorul australian Mel Gibson a ratat şansa de a juca în partea a doua a comediei "Marea mahmureală/ The Hangover 2", în urma obiecţiilor formulate de ceilalţi actori din distribuţia filmului, a anunţat, joi, regizorul peliculei, citat de Reuters.
   
Regizorul Todd Phillips şi reprezentanţii studiourilor Warner Bros. au anunţat, la începutul săptămânii, că Mel Gibson va interpreta rolul unui specialist în arta tatuajelor în comedia "The Hangover 2". După câteva zile însă, ei au fost nevoiţi să retragă oferta făcută actorului australian.
   
"Cred că Mel ar fi fost minunat în acest rol şi am beneficiat de sprijinul total oferit de studiourile Warner Bros. Însă mi-am dat seama că realizarea unui film reprezintă un efort colectiv, iar această decizie trebuie să fie pe deplin sprijinită de actorii din distribuţie şi de membrii echipei de filmare", a declarat Todd Phillips, într-un comunicat emis împreună cu studiourile Warner Bros.
   
"The Hangover 2" îi va aduce din nou împreună pe marile ecrane pe Zach Galifianakis, Bradley Cooper, Ed Helms şi Justin Bartha, care au interpretat în filmul din 2009 rolurile a patru prieteni plecaţi într-o călătorie plină de peripeţii la Las Vegas, pentru a organiza o petrecere a burlacilor. Acţiunea din The Hangover 2 se va petrece la Bangkok. Todd Phillips va asigura şi de această dată regia filmului.
   
Lansarea următorului film în care joacă Mel Gibson, comedia "Beaver", regizată de Jodie Foster, a fost amânată de compania Summit Entertainment, din cauza scandalurilor care au afectat viaţa personală a actorului, anchetat pentru o presupusă agresiune comisă asupra fostei sale iubite, Oksana Grigorieva.
   

×
Subiecte în articol: Mel Gibson actor film regizor comedie
Parteneri
x close