Antena 3 CNN Timp liber Film O ipoteză uimitoare agită spiritele la Hollywood. Cine ar putea fi tatăl copiilor lui Jodie Foster

O ipoteză uimitoare agită spiritele la Hollywood. Cine ar putea fi tatăl copiilor lui Jodie Foster

O ipoteză uimitoare agită spiritele la Hollywood. Cine ar putea fi tatăl copiilor lui Jodie Foster
Sursa foto: Foto: hollywoodlife.com
21 Ian 2013   •   07:53

Mel Gibson ar fi tatăl secret al celor doi fii ai lui Jodie Foster, despre care gurile rele spun că ar avea relaţii lesbiene. Zvonurile au început să circule săptămâna trecută, la gala Globurilor de Aur, când actriţa a rostit un emoţionant mesaj de mulţumire. Aşezat lângă băieţii vedetei, Mel Gibson a sorbit-o din priviri.

De când a devenit mamă, actriţa care nu şi-a ascuns niciodată slăbiciunea pentru femei, nu a vorbit niciodată despre tatăl biologic al fiilor săi de 12 şi 14 ani. După ani de speculaţii, presa de peste Ocean crede că l-a descoperit în persoana lui Mel Gibson.

Umăr la umăr cu cei doi băieţi, actorul a aplaudat-o cu patos pe Jodie când a urcat pe scenă să îşi ridice premiul pentru întreaga carieră. Iar experţii în genealogie au spus că asemănarea dintre cei trei este mare.

Cei doi s-au cunoscut în 1994, la filmările pentru Maverick, iar de atunci au rămas buni prieteni. Anii trecuţi, când actorul a fost acuzat de agresiune domestică de fosta iubită, Jodie a fost una dintre puţinele persoane care i-a rămas alături .

Daca ştirea se confirmă, Mel Gibson tocmai a devenit, oficial, tatăl a 10 copii. Actorul de 57 de ani mai are 7 copii cu prima soţie şi o fetiţă de 2 ani cu ucrainianca Oksana Grigorieva.


×
Subiecte în articol: Mel Gibson
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close