Antena 3 CNN Timp liber Film OSCAR 2019. Cea de-a 91-a ediţie a premiilor Oscar se va desfăşura duminică, 24 februarie

OSCAR 2019. Cea de-a 91-a ediţie a premiilor Oscar se va desfăşura duminică, 24 februarie

OSCAR 2019. Cea de-a 91-a ediţie a premiilor Oscar se va desfăşura duminică,  24 februarie
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    21 Feb 2019   •   14:25

OSCAR 2019. Hollywood a desfăşurat miercuri, la propriu, covorul roşu în timpul pregătirilor pentru parada starurilor, a regizorilor şi a cinefililor care vor participa, duminică, la gala de decernare a premiilor Oscar, relatează DPA.

OSCAR 2019. Zeci de echipe de filmare şi fotografi au surprins momentul desfăşurării covorului roşu, cu patru zile înaintea ceremoniei anuale de acordare a celebrelor distincţii Oscar.

OSCAR 2019. Oaspeţii prezenţi la evenimentul de la Hollywood vor păşi pe faimosul covor roşu înainte de a intra în Dolby Theater din Los Angeles unde Academia de Arte şi Ştiinţe Cinematografice va acorda trofeele pentru cele mai de seamă reuşite în cinematografie, la gala ajunsă la ediţia cu numărul 91.

OSCAR 2019. Covorul cu o lungime de peste 250 de metri acoperă o porţiune de pe Hollywood Boulevard, o zonă în mod obişnuit aglomerată de traficul stradal. Accesul pe acest segment este restricţionat timp de o săptămână în vederea organizării evenimentului.

OSCAR 2019. În următoarele zile, zeci de muncitori vor face ultimele retuşuri la covorul roşu, cu o lăţime de circa 10 metri, fasonându-i marginile şi netezindu-i cusăturile.

OSCAR 2019. Un acoperiş transparent din plastic va fi desfăşurat deasupra zonei de promenadă pentru a proteja invitaţii în cazul în care va ploua, notează DPA.

OSCAR 2019. De-a lungul covorului urmează să fie montate bariere şi tribune pentru cei peste 700 de spectatori, dar şi pentru a crea spaţiu reporterilor şi fotografilor.

Cea de-a 91-a ediţie a premiilor Oscar se va desfăşura pe 24 februarie la Dolby Theater din Los Angeles, fără să aibă un maestru de ceremonii, după renunţarea comicului Kevin Hart, anunţat iniţial ca prezentator al galei.

×
Subiecte în articol: Hollywood oscar premiile Oscar
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close