Antena 3 CNN Timp liber Film Serialul "Game of Thrones" aduce zeci de milioane de euro acestui oraş european. Unde se află pe harta Europei "King’s Landing"

Serialul "Game of Thrones" aduce zeci de milioane de euro acestui oraş european. Unde se află pe harta Europei "King’s Landing"

Serialul "Game of Thrones" aduce zeci de milioane de euro acestui oraş european. Unde se află pe harta Europei "King’s Landing"
Sursa foto: Foto: kingslandingdubrovnik
24 Iul 2017   •   10:25

"Game of Thrones" este seria cea mai longevivă, produsă şi difuzată de HBO." Popularitatea serialului a crescut de la un sezon la altu în rândul fanilor. Unul dintre motive este că serialul este filmat în locuri reale aflate în diferite zone de pe glob. Unul astfel de loc a câştigat zeci de milioane de euro de pe urma acestui serial.

Între 2012 şi 2015, peste 240.000 de turişti au vizitat cantonul Dubrovnik-Neretva, toţi fani ai serialului HBO. Turiştii au cheltuit 125,9 milioane de euro numai în Dubrovnik, potrivit unui studiu publicat luni în Jurnalul Internaţional de Cercetări în Turism, citat de BM.

Oraşul croat a servit ca locaţie de film pentru „King’s Landing”, capitala împărăţiei fictive a lui Westeros.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: Game of Thrones Croatia
Parteneri
Cine este femeia care a încercat să îşi ia viaţa pe Aeroportul Otopeni
x close