Antena 3 CNN Timp liber Muzică Carla's Dreams va face un anunț în această seară

Carla's Dreams va face un anunț în această seară

Carla's Dreams  va face un anunț în această seară
25 Noi 2016   •   13:21

În această seară Carla's Dreams este pus în faţa unei decizii foarte importante. Artistul trebuie să aleagă din cele 10 concurente ajunse până în acest punct al competiţiei, doar 4 cu care să meargă mai departe.

Când au urcat pentru prima oară pe scena de la „X Factor” și-au dorit să-l cunoască și să-i afle secretele, însă numai 10 dintre ele au ajuns în grupa pe care o coordonează. Misteriosul jurat de la Carla’s Dreams intră în Bootcamp vinerea aceasta cu 10 fete, alese pe sprânceană, care au acum ocazia să lucreze cu idolul lor. Și cum vorba „ai grijă ce-ți dorești pentru că se poate întâmpla” este adevărată, cele 10 au aflat pe pielea lor ce înseamnă să lucrezi cu un jurat cu totul și cu totul special.

Exigent și pretențios, mentorul se va dovedi a fi extrem de dur și cu reacții total neașteptate la jurizare. Așa se face că acesta va uimi când îi va spune unei concurente să se noteze singură și el va face întocmai ce dorește ea sau când va trimite acasă o voce puternică, spre surprinderea colegelor de echipă.

Sursă: spynews.ro

×
Subiecte în articol: Carla's Dreams
Parteneri
Avertizare ANM: Ninsori însemnate în 14 judeţe din ţară
x close