Antena 3 CNN Timp liber Muzică Ce spun organizatorii Eurovision despre desfășurarea concursului, în contextul răspândirii coronavirusului

Ce spun organizatorii Eurovision despre desfășurarea concursului, în contextul răspândirii coronavirusului

Organizatorii Eurovision au anunțat că obiectivul lor este să asigure derularea evenimentului muzical care va avea loc în luna mai, la Rotterdam.

Ce spun organizatorii Eurovision despre desfășurarea concursului, în contextul răspândirii coronavirusului
06 Mar 2020   •   21:23

Serviciul public olandez de radio şi televiziune NPO a precizat că urmăreşte consultările cu European Broadcasting Union, co-producător al Eurovision, pentru a vedea ce impact ar putea avea coronavirusul răspândit la nivel mondial asupra concursului muzical.

"Este prea devreme pentru a comenta despre posibile scenarii, căci depind de evoluţiile din perioada următoare. Obiectivul nostru este de a produce un concurs de neuitat", a declarat NPO, citat de agenţia olandeză ANP.

NPO nu a dat un răspuns momentan în privința zvonurilor apărute, potrivit cărora concursul ar urma să fie filmat și s-ar desfășura fără spectatori.

Semifinalele Eurovision 2020 vor avea loc pe 12 și 14 mai, urmând ca finala să fie pe 16 mai, la Rotterdam.

La cea de-a 65-a ediție vor participa 41 de țări. România va fi reprezentată de Roxen, care va interpreta melodia "Alcohol You".

×
Subiecte în articol: Eurovision
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close