Antena 3 CNN Timp liber Muzică Cum a decurs prima repetiție de la Lisabona a trupei The Humans, reprezentanta României de la Eurovision

Cum a decurs prima repetiție de la Lisabona a trupei The Humans, reprezentanta României de la Eurovision

Cum a decurs prima repetiție de la Lisabona a trupei The Humans, reprezentanta României de la Eurovision
Sursa foto: foto- Facebook
02 Mai 2018   •   13:43

Trupa The Humans, reprezentanta României la Eurovision 2018, se află la Lisabona, acolo unde ieri au urcat pe scenă pentru prima repetiție și unde va avea loc marea finală a concursului. 

Cristinei Caramarcu, solista trupei, este foarte încântată de felul în care s-au prezentat la prima repetiție și abia așteaptă să cucerească publicul de pretutindeni cu performanța lor live din semifinală și din finală. 

"Mi s-a îndeplinit o dorinţă uriaşă: am arătat şi am cântat aşa cum ne-am dorit, aşa cum ne-am imaginat primul nostru moment pe scena Eurovision. Repetiţia a ieşit aproape perfect şi suntem foarte optimişti înainte de semifinală”, a declarat, în culise, solista.

Toți membrii trupei sunt încrezători în spectacolul pe care îl vor face pe scena de la Lisabona și exclud din start varianta ca piesa și momentul lor să nue fie adorate de toată lumea. 

"Suntem încântaţi să realizăm o premieră la Eurovision, aducând pe scena concursului nu mai puţin de 31 de personaje. Chiar dacă regulamentul nu permite mai mult de şase artişti pe scenă, noi vom realiza o premieră şi vom fi, într-un fel, mai mulţi. Spectacolul nostru include şi 25 de manechine purtând măşti care sugerează depersonalizarea şi riscul pierderii identităţii într-o lume tot mai grăbită şi mai indiferentă, la care suntem martori în viaţa de zi cu zi. Conceptul accentuează mesajul piesei, care este unul de speranţă şi de încurajare. Vrem să accentuăm cât de important este să te opreşti, să priveşti în jurul tău şi să te bucuri de viaţă”, au declarat artiştii în cadrul unei conferinţe de presă.

 

×
Subiecte în articol: Eurovision romaniei Lisabona
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close