Antena 3 CNN Timp liber Muzică Janet Jackson a câştigat peste 12.500 de euro pe minut, pentru un concert susţinut la o petrecere privată

Janet Jackson a câştigat peste 12.500 de euro pe minut, pentru un concert susţinut la o petrecere privată

Janet Jackson a câştigat peste 12.500 de euro pe minut, pentru un concert susţinut la o petrecere privată
13 Iul 2011   •   13:53

Deutsche Bank, cea mai mare bancă privată din Germania, a organizat o petrecere privată pentru clienţii săi de bază, iar Janet Jackson a fost invitată să cânte. Concertul a durat 45 de minute, tariful cântăreţei fiind de aproximativ 570.000 de euro, adică peste 12.500 de euro pe minut, informează businessinsider.com.

Planul iniţial al băncii fusese să aducă formaţia Black Eyed Peas, însă membrii grupei au spus că ei pot face doar playback, aşa că înţelegerea a căzut.

Deutsche Bank a cheltuit aproape două milioane de dolari pentru această petrecere privată. Banca a închiriat pentru două zile tot hotelul de cinci stele „The Grove”, din apropierea Londrei, unde invitaţii au avut parte de un meniu pregătit de renumitul bucătar Heston Blumenthal, de tratamente spa şi timp nelimitat la golf.

În ceea ce priveşte prezenţa unui cântăreţ de renume la aceste petreceri private, Deutsche nu este prima dată când face astfel de invitaţii. În 2004, mai multe surse spun că australianca Kylie Minogue a fost plătită cu 3,2 milioane de dolari pentru un concert de 40 de minute, iar în 2007, trupa Rolling Stones ar fi primit 5,4 milioane de dolari.

×
Subiecte în articol: Deutsche Bank Germania concert
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close