Antena 3 CNN Timp liber Muzică Monica Anghel s-a căsătorit: "A fost un eveniment intim"

Monica Anghel s-a căsătorit: "A fost un eveniment intim"

Monica Anghel s-a căsătorit: "A fost un eveniment intim"
Sursa foto: Foto: Intact Images
20 Sep 2010   •   14:42

Cântăreaţa Monica Anghel s-a căsătorit cu iubitul ei Gughi, cu puţin timp înainte de naşterea băieţelului lor, informează Mediafax.

Monica a născut, vineri, în jurul orelor 18.00, un băieţel, care a fost ulterior numit Aviv Alexandru, potrivit site-ului personal al vedetei, pe care aceasta ţinut şi un jurnal de sarcină.

"A fost o operaţie grea şi consider că m-am recuperat destul de repede. Vineri dimineaţă am făcut cezariana, iar sâmbătă, la ora 4.00, m-am ridicat din pat singură. Personalul din spitalul Elias se aştepta probabil să fiu o fiţoasă şi au fost plăcut surprinşi să vadă că sunt un om normal, care respectă absolut tot ce îi este recomandat după naştere", a povestit cântăreaţa.

Artista a mai declarat şi că s-ar fi căsătorit cu iubitul ei, Gughi, înainte de naşterea fiului lor, într-un cadru intim, doar cu câţiva prieteni apropiaţi şi faimiile celor doi miri.

"Da, este adevărat faptul că eu şi Gughi ne-am căsătorit, înainte de naştere. Am fost luată prin surprindere, Gughi s-a ocupat de tot, a venit într-o zi acasă cu inel de logodnă, cu verighete, cu tot. M-a convins să fac acest pas tocmai pentru că nu a trebuit decât să mă prezint. A fost un eveniment intim, am avut alături de noi familia şi câţiva prieteni apropiaţi" a declarat Monica.

Monica Anghel a mai fost căsătorită şi cu medicul chirurg Andrei Carandino, de care a divorţat în 2005, după 11 ani de mariaj.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: monica anghel casatorit
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close