Antena 3 Timp liber Muzică Noul videoclip al Loredanei Groza, produs în varianta 3D

Noul videoclip al Loredanei Groza, produs în varianta 3D

14 Iun 2011   •   22:28
Noul videoclip al Loredanei Groza, produs în varianta 3D
Sursa foto: Foto: Facebook
Ce au în comun Madonna, Michael Jackson şi Loredana? Deşertul Mojave. După vedetele internaţionale, a venit rândul artistei din România să-şi filmeze videoclipul în celebrul deşert american. Filmările au durat doar două ceasuri, dar montajul - câteva luni. Asta pentru că ultimul clip al Loredanei este 3D.

Clipul pentru Rain, Rain a fost filmat de Loredana în Statele Unite. A lucrat doar cu artişti şi specialişti străini. Cu o excepţie. Fiica sa, Elena, a făcut şi ea figuraţie în videoclip.

Animatia 3D este semnată de Pitof, regizorul peliculei "Catwoman". Tot el a făcut efectele vizuale pentru Alien şi Asterix şi Obelix.

A fost nevoie de un an de zile pentru ca ideea Loredanei să se transforme în realitate. Artista a văzut şi ea rezultatul astăzi, pentru prima dată. Stând acolo în sală şi privindu-mă pe un ecran aşa de mare....mi-a depăşit orice imaginaţie, vorba cântecului.

 


Videoclipul a fost filmat în Los Angeles şi în deşertul Mojave. Decor pustiu în care Madonna a filmat clipul pentru "Frozen", iar Michael Jackson pentru "You Are Not Alone".

Până acum loredana a plătit câteva zeci de mii de euro, dar mai vin încă facturi.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close