Antena 3 CNN Timp liber Muzică Noul videoclip al Loredanei Groza, produs în varianta 3D

Noul videoclip al Loredanei Groza, produs în varianta 3D

Noul videoclip al Loredanei Groza, produs în varianta 3D
Sursa foto: Foto: Facebook
14 Iun 2011   •   22:28
Ce au în comun Madonna, Michael Jackson şi Loredana? Deşertul Mojave. După vedetele internaţionale, a venit rândul artistei din România să-şi filmeze videoclipul în celebrul deşert american. Filmările au durat doar două ceasuri, dar montajul - câteva luni. Asta pentru că ultimul clip al Loredanei este 3D.

Clipul pentru Rain, Rain a fost filmat de Loredana în Statele Unite. A lucrat doar cu artişti şi specialişti străini. Cu o excepţie. Fiica sa, Elena, a făcut şi ea figuraţie în videoclip.

Animatia 3D este semnată de Pitof, regizorul peliculei "Catwoman". Tot el a făcut efectele vizuale pentru Alien şi Asterix şi Obelix.

A fost nevoie de un an de zile pentru ca ideea Loredanei să se transforme în realitate. Artista a văzut şi ea rezultatul astăzi, pentru prima dată. Stând acolo în sală şi privindu-mă pe un ecran aşa de mare....mi-a depăşit orice imaginaţie, vorba cântecului.

 


Videoclipul a fost filmat în Los Angeles şi în deşertul Mojave. Decor pustiu în care Madonna a filmat clipul pentru "Frozen", iar Michael Jackson pentru "You Are Not Alone".

Până acum loredana a plătit câteva zeci de mii de euro, dar mai vin încă facturi.

 

×
Subiecte în articol: Loredana Groza
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close