Antena 3 CNN Timp liber Muzică O piesă românească celebră, pe coloana sonoră de la Happy Feet. Ce melodie a cucerit Hollywoodul?

O piesă românească celebră, pe coloana sonoră de la Happy Feet. Ce melodie a cucerit Hollywoodul?

O piesă românească celebră, pe coloana sonoră de la Happy Feet. Ce melodie a cucerit Hollywoodul?
Sursa foto: Foto: audculori.com
de M.Z.    |    08 Dec 2011   •   23:24

După ce a făcut senzaţie în cluburile şi discotecile din toată lumea, piesa "Dragostea din tei" a celor de la O-Zone a cucerit şi Hollywoodul. Melodia apare pe coloana sonoră a celebrului desen animat Happy Feet, doar că, în dreptul interpretului, este trecut numele unui actor american.

Pinguinii cântă româneşte în partea a doua a seriei Happy Feet şi dansează cu foc, la fel cum se dansa în cluburi, din Spania până în Japonia, când începea piesa "Dragostea din tei".
 
Pe coloană sonoră a desenului animat, piesa celor de la O-Zone sună acum mult mai balcanic, de parcă ar fi fost reorchestrată chiar de Goran Bregovici.

Melodia apare oficial pe coloana sonoră a filmului de animaţie, numai că, pe post de interpret, nu apare nici numele trupei O-Zone, nici cel al fostului lider al formaţiei, Dan Bălan. Piesa e cântată de actorul Hank Azaria, una dintre vocile din Happy Feet 2, şi decorul pinguinilor.

 




×
Subiecte în articol: melodie piesa autor
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close