Antena 3 CNN Timp liber Muzică Steven Tyler, solistul trupei Aerosmith, îşi va publica autobiografia

Steven Tyler, solistul trupei Aerosmith, îşi va publica autobiografia

Steven Tyler, solistul trupei Aerosmith, îşi va publica autobiografia
03 Iun 2010   •   16:48


Solistul trupei Aerosmith, Steven Tyler îşi va publica autobiografia în noiembrie, "Does The Noise In My Head Bother You?", se arată într-un comunicat citat de Mediafax.
Trupa Aerosmith va concerta la Bucureşti, pe 18 iunie. În carte este descrisă tinereţea lui Steven în Bronx, parteneritul cu Joe Perry, influenţele care formează stilul muzical al Aerosmith.


Volumul descrie activitatea trupei, cu suişuri şi coborâşuri, timp de trei decenii. Viaţa şi muzica lui Steven Tyler, în vârstă de 62 de ani, umple majoritatea paginilor cu poveştile sale de dragoste, relaţia cu cei patru copii ai săi, printre care actriţa Liv Tyler şi scriitoarea Mia Tyler.


De asemenea, nu vor lipsi descrieri ale vieţii de turneu, ce înseamnă să fii star rock din punct de vedere economic, dar şi picanterii cunoscute de cititori: sex, droguri şi rock & roll.

Tyler a lucrat la acest volum în cea mai mare parte a ultimilor ani şi susţine că materialul autobiografic se axează pe o parte mai personală a poveştii, spre deosebire de biografia din 2003 a trupei - "Walk This Way: The Autobiography of Aerosmith".

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Aerosmith
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close