Antena 3 CNN Timp liber Pachete turistice speciale de Paşte oferite de hotelurile de la munte. Cât costă un sejur de minim 3 nopţi în Poiana Braşov

Pachete turistice speciale de Paşte oferite de hotelurile de la munte. Cât costă un sejur de minim 3 nopţi în Poiana Braşov

Proprietarii hotelurilor din stațiunile montane au început pregătirile de sărbătoare și așteaptă nerăbdători turiștii de Florii și de Paște. Pentru a umple cabanele în această primăvară, hotelierii din Poiana Brașov au pregătit pachete care mai de care mai atractive.

Pachete turistice speciale de Paşte oferite de hotelurile de la munte. Cât costă un sejur de minim 3 nopţi în Poiana Braşov
Sursa foto: Antena 3
de Ovidiu Stan    |    13 Apr 2022   •   12:16

Stațiunile de la munte își așteaptă turiștii de Florii și de Paște.

Hotelierii din Poiana Brașov au pregătit pachete, care mai de care mai attractive.

Pornind de la meniurile specific sărbătorilor pascale și până la răsfățul din SPA-uri și jocurile tematice pentru copii de căutare a ouălor de Paște, administratorii de resorturi promit sejururi ideale la munte.

Cât costă un sejur de minim 3 nopţi în Poiana Braşov

Pachetul de 3 nopti, cu masa festivă de Paște și toate facilitățile de 4 și 5 stele incluse, începe de la 107 euro/persoană. Un alt resort pe același pachet are preturi incepând de la 254 euro/ camera dublă.

"Pentru 3 nopți, cazare în cameră dublă, cu mesele de Paște incluse, cu un program artistic special, cu artiști de renume. Avem vânătoare de comori pentru micuți. Toate facilitățile sunt deschise, am redeschis și clubul. Toate restaurantele. Iar ca și bonus se și schiază. Sunt condiții excelente pentru schi în acest an", spune Mirabela Bârsan, șef recepție.

Ce includ pachetele şi ce surprize vor avea turiştii

Marele avantaj pe care îl oferă Poiana Brașov în perioada Floriilor și a Paștelui este că domeniul schiabil va fi deschis în integralitate pe toată perioada sărbătorilor. Astfel că turiștii care vor veni aici se vor putea bucura de relaxare și pe pârtiile de schi.

Pachetele includ mesele festive, petreceri organizate pentru cei mici și servicii de SPA și masaj pentru relaxare și regenerare.

"Pentru doritorii de SPA, avem terapeuții noștri care îi așteaptă cu o gamă largă de servicii. Pentru părinți avem servicii culinare, avem umbraș tradițional de Paște cu proțap în aer liber. Și, bineînțeles, pentru copilași o sumedenie de activități în aer liber. Karaoke, teatru, muzică și animatori pregătiți să se bucure alături de ei", a spus Laura Ursu, manager resort. 

Administrația locală a anunțat sezonul de schi va fi prelungit până pe 17 aprilie, iar în vacanța de Paște se va schia în continuare în jumătatea superioară a masivului Postăvarul.

×
Parteneri
Florin Piersic, primul mesaj de pe patul de spital
x close